Taksidə ilişib qalmışdım, amma apk hər şeyi dəyişdi
[ Nach unten | Zum letzten Beitrag | Thema abonnieren | Neueste Beiträge zuerst ]
Taksidə ilişib qalmışdım, amma apk hər şeyi dəyişdi
von luciennepoor am 02.06.2026 14:50Həmin gün Bakıda dəhşətli tıxac var idi. Nəfəs almaq mümkün deyildi. İşdən çıxmışdım, saat axşam üstü idi, yağış da başlamışdı. Hər şey bir-birinə qarışmışdı. Taksinin içində oturub yalnız damcıların şüşədən süzülüşünə baxırdım. Sürücü söyüş sayırdı, radioda ağır bir musiqi gedirdi. Mən evə getmək istəyirdim, amma şəhər məni udmuşdu. Elə həmin dəqiqələrdə telefonumu açıb nə edə bilərəm deyə düşünməyə başladım.
Həmişə belədir – ən gözlənilməz anlarda ən yaxşı fikirlər gəlir ağlıma. Ya da ən axmaq hərəkətlər. Tıxacda qalmaq mənim üçün həmişə vaxt itkisi olub. Amma həmin gün qərar verdim ki, bu vaxtı dəyərli bir şeyə çevirim. Dostlarımdan biri bir neçə həftə əvvəl onlayn oyunlardan danışmışdı. O vaxt vecimə almamışdım. İndi isə birdən yadıma düşdü.
"Bəlkə cəhd edəm?" – deyə düşündüm. Taksidə ən azı bir saat yarım qalacaqdım. Əlimdə telefon, internet var. Niyə də yox? Bir az araşdırdıqdan sonra qərar verdim ki, ən rahat yol budur – mostbet download apk ilə hər şeyi birdən quraşdırım. Fayl kiçik idi, bir dəqiqəyə endi. Sürücü hələ də "Nə vaxt gedəcək bu yol?" deyə mızıldanırdı. Mən isə artıq oyun dünyasına qərq olmuşdum.
Apk açıldı, interfeys sadə və anlaşıqlı idi. Hər şey barmaqlarımın altında idi. Qeydiyyatdan keçdim. Ad, email, telefon – hamısı bir neçə dəqiqə çəkdi. İlk bonusu da verdilər dərhal. Mənə elə gəldi ki, bu, taleyin işarəsidir. Çünki adi günlərdə belə şeylərə vaxtım olmur. Amma bu axşam – yağış, tıxac, əsəbi sürücü – sanki hər şey məni bu anda bu qərarı verməyə itələyirdi.
İlk oyunumu seçdim. Sadə bir slot idi – "Səhra xəzinəsi" adlanırdı. Fırlatdım. Heç nə. Bir daha. Bir az şey. Üçüncü dəfə fırladım – və ekranda rəqəmlər oynamağa başladı. 50 dollar. 120 dollar. 500 dollar. Mən təəccüblə telefonuma baxdım. Sürücü də arxadan güzgüdən mənə baxıb "Nə olub?" deyə soruşdu. Mən sadəcə gülümsədim. "Heç nə, davam edin" – dedim.
Oynamağa davam etdim. Amma bu dəfə ehtiyatlı idim. Qərar verdim ki, böyük mərc etməyəcəm. Yalnız qazandığımın kiçik bir hissəsini yenidən oynadım. Və işlədi. Sanki proqram məni tanıyırdı. Sanki mostbet download apk elə mənim üçün yaradılmışdı. Oynadıqca daha çox başa düşürdüm ki, burada əsas şans deyil, vərdişdir. Mən itirmirdim, çünki dayanmağı bilirdim.
Bir saat yarım ərzində balansım 1500 dollar oldu. Artıq evimin yaxınlığına çatmışdıq. Yağış da azalmışdı. Sürücü üzünü tutub "Afərin, dözümlü müştərisən" dedi. Mən güldüm. O bilmirdi ki, mən bu "dözümü" özüm üçün yeni bir dünya kəşf edərək keçirmişəm. Evə girəndə həyat yoldaşıma heç nə demədim. Sadəcə dedim ki, bu axşam naharı mən çıxarıram. 200 dolları ona verdim. Dedim ki, işdən bonus. O da sevindi, öpüb başıma sığalladı.
Amma ən maraqlısı o oldu ki, həmin gecə yatanda bir daha taksini xatırladım. O darısqal maşını. O yağışı. O əsəbi sürücünü. Və birdən başa düşdüm ki, bəzən ən böyük uduşlar ən çətin anlarda gəlir. Sadəcə imkanı görmək lazımdır. Mən o axşam heç nə planlamamışdım. Sadəcə tıxacda qalmışdım. Amma telefonumda olan kiçik bir apk mənə tamamilə yeni bir təcrübə yaşatdı. Təkcə pul deyil – hisslər, adrenalin, və ən əsası – qələbə hissi.
İndi həmin taksini hara getsəm, xatırlayıram. Və gülümsəyirəm. Çünki bilirəm ki, həyat sənə nə vaxt nəyin lazım olduğunu göstərir. O axşam mənə lazım olan sadəcə bir dəqiqəlik cəsarət idi. Mostbet download apk isə o cəsarəti gerçəyə çevirən bir açar oldu. Bəli, mən oynamağa davam edirəm. Amma indi qaydaları mən yazıram. Və ən vacibi – nə vaxt dayanacağımı bilirəm. Tıxacda qalanda belə.

Antworten